HATSU’NUN VATANDAŞA EZİYETİ DEVAM EDİYOR

HATSU’NUN VATANDAŞA EZİYETİ DEVAM EDİYOR

Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlar Covid 19 tedbirleri karşısında ekonomik zorluklar yaşarken HATSU’dan gelen ilginç uygulama karşısında şaşkına döndüler.

“SAYACINIZ OKUNMUYOR HATSU’YA GELİN DEĞİŞTİRİN”

Çekmece Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlar su faturalarının üzerinde HATSU tarafından yazılan “Sayacınız Okunmuyor HATSU’ya Gelin Değiştirin” yazısı karşısında şaşkına dönerek; “bir ay önce okunan bütün su sayaçları nasıl oldu da bir anda okunamaz duruma geldi. Sayaçlarımızı kontrol ettik hepsi rahatlıkla okunuyor. HATSU ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz” diye serzenişte bulundular.

Su Sayaçlarının para karşılığında verildiğini hemen hemen herkes bildiğini dillendiren vatandaşlar; “Su sayaçlarının para karşılığında vatandaşa satılması ilk baştan beri yanlış bir uygulamadır. Bunu hep dile getirdik ama HATSU bu uygulamayı sürdürmeye her zaman devam etti. HATSU’nun zorla sayaç değiştirme uygulaması Pandemiden kaynaklı ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların sıkıntılarını arttırıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu bu uygulamayı kınıyor ve kabul etmiyoruz. Birçoğumuz Pandemiden kaynaklı işsiz kaldık ve geçim sıkıntısı yaşıyoruz. Belediye ve Belediye kurumları vatandaşlarına köstek olmasınlar yardımcı olsunlar” diye sert tepkide bulundular. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.