VEKİL ÖZEL’E YENİ GÖREV

VEKİL ÖZEL’E YENİ GÖREV

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AK Parti’nin 4. Olağan Kongresi’nin ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atandı.

7 Ekim tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Olağanüstü Kurultayı’nın ardından MKYK ve MYK üyeleri belli olmuştu. MYK’daki görev dağılımlarının ardından başkan yardımcılıklarına da atamalar yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Ak Parti Hatay Milletvekili Metin Bulut, Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

ABDULKADİR ÖZEL KİMDİR?

1979 doğumlu olup, baba adı Mecit, anne adı Hadra’dır.

İlkokul, ortaokul ve liseyi Hatay’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra avukatlık stajını tamamlayıp avukat oldu. Proje tasarım ve bilişim sektörlerinde ticaretle iştigal etti. Hukuk ve Değişim Derneği Danışma Kurulu, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesidir. Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği yaptı. TBMM 27. Dönem Hatay Milletvekilliği, AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Halen AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Arapça bilen Özel evli ve 5 çocuk babasıdır.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.