HBB’DE “TANIDIĞINIZ VE DAYINIZ YOK İSE HİZMETTE YOK”

HBB’DE “TANIDIĞINIZ VE DAYINIZ YOK İSE HİZMETTE YOK”

HBB’DE “TANIDIĞINIZ VE DAYINIZ YOK İSE HİZMETTE YOK”

HBB Başkanı Lütfü Savaş, göreve geldiği günden bu güne kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi her gün yeni bir skandal ile sarsılmaya devam ederken,seçimlere sayılı günler kala bir vatandaşın sosyal medya (TWİTTER) hesabından HBB Başkanı Lütfü Savaş’a yazmış olduğu yorumlar güne damgasını vurdu.

Vatandaşın yorumu ‘’Antakya’nın göbeğinde Haraparası mahallesinde kişiye özel hizmet yapıldığını ve tanıdığınız,dayınız yok ise iş yapılmadığını söylemek istiyorum.Yazın aşırı toz,kışında çamurdan geçilmeyen yol,devamlı koyun satıcılarının yol güzergahı ve buna bağlı hayvan dışkısı kokusuna maruz kalıyoruz.

Burası Antakya’nın en işlek yerlerinden biridir bunu belirtmek isterim.Ben şahsi dilekçemi ilgili kısıma 5 Aralık 2015’te sundum ve 2016 yılında onaylandı.Asfalt programına alınacaktır diye yaklaşık bir yıldır hafta da en az bir kere yol bakım şefliğine gittim ve en son bu gün bu yılda yol yapılamaz dendi.Yol bakım şefliğinden aldığım cevaplardan biri de eğer HBB’de tanıdığınız,dayınız yok ise bu yol sittin sene daha yapılmaz oldu.

Haraparası mahallesinde 119.cadde üzeri 106.sokağın Büyükşehir Ek Hizmet Binası Deta iş merkezi yanından geçen kısmı asfaltlı ve yol çizgili olması yolun devamı da moloz ve toprak.Hizmetin buradaki işlemi kişiye binaya özeldir.Biz bu yolun molozlu olan kısmında yer almaktayız.Diyerek HBB Başkanı Lütfü Savaş’a kişiye özel iş yapıldığını belirttiği gözler önüne serildi.Vatandaşlar tepkilerini gerek sosyal medya hesaplarından gerekse yerel gazeteler aracılığı ile HBB Başkanı Lütfü Savaş’a Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde nelerin olup bittiğini ifade etmeye çalışmaktadır. Vatandaş konu ile ilgili olarak dilekçesini ilgili birime 2015 yılında verdiğini ifade ederken bizde HBB Başkanı Lütfü Savaş’a 2019 yılında olduğumuzu hatırlatırız. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin keyfi ve kişiye özel yönetilmemesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar HBB Başkanı Lütfü Savaş’a tepkilerini dile getirdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.