MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN HGC’YE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN’DAN HGC’YE ZİYARET

Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan;

“Basın, Toplumsal Öneme Sahip Bir Görev İcra Etmektedir”

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve cemiyet üyeleri tarafından karşılanan milletvekili Çalışkan, 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği HGC ziyaretinde gazetecilerle bir araya gelerek Hatay’ın durumunu değerlendirdi.

Çalışkan ziyarette yaptığı açıklamasında; “Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedirler” dedi.

“Yaralarını sarmış bir Hatay ve yaşanabilir Türkiye için zor şartlar altında çalışan ve sorumluluk duygusu içinde mesleklerini icra eden; doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla fedakarca görev yapan değerli basın mensuplarımızın gününü kutluyor, depremde kaybettiğimiz basın emekçilerimizi de rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette dolayı Milletvekili Çalışkan’a teşekkürlerini ileten Başkan Mazmanoğlu, deprem felaketinde yaşamını yitiren meslektaşlarını rahmetle andı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.