HEM’DE KADINLAR USTA PASTA YAPMAYI ÖĞRENDİ

HEM’DE KADINLAR USTA PASTA YAPMAYI ÖĞRENDİ

İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kadınlar, yaşadıkları 6 Şubat depremi sonrasında sosyal hayata katılmak ve travmayı atlatmak için önemli bir adım attılar.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen pasta eğitimleri sayesinde evde oturan kadınlar, usta öğreticilerinden Duygu Korkmaz’ın rehberliğinde pasta yapımını öğrendiler.

Eğitim sürecinin sonunda öğrencilerin hazırladığı ürünlerin sunumu yapıldı ve bu etkinliğe İskenderun Halk Eğitim Müdürü Ahmet Akça da gözlemci olarak katıldı. Akça, yapılan çalışmaların başarıyla sonuçlandığını belirterek öğrencileri kutladı ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI

Halk Eğitim Merkezi usta pasta eğitmeni Duygu Korkmaz, kadınların sosyal yaşama uyum sağlamaları ve hayatlarına katkı sunmaları için aldıkları eğitimi başarıyla tamamladıklarını ifade etti.

Öğrencilerin özenle hazırladığı pasta ve tatlılar davetlilere sunuldu ve sunum, yaş pasta kesimi ile son buldu.Bu etkinlik, kadınların yeteneklerini keşfetmelerine ve topluma katkı sağlamalarına olanak tanırken, İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nin sosyal entegrasyon ve beceri geliştirme konusundaki önemli çalışmalarından biri olarak öne çıktı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.