HATAYLI GİRİŞİMCİDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK

HATAYLI GİRİŞİMCİDEN DEPREMZEDELERE ANLAMLI DESTEK

Hataylı girişimci Ali Dingil, Kemal Sunal’ın Doktor Civanım filminde kullandığı motosikleti Hatay’da görücüye çıkaracak.

Satışından elde edilecek gelir ile depremzede ailelere destek olmayı planlayan hayırsever girişimci Ali Dingil, kısa süre içerisinde Antakya’da EXPO çadır alanında bir organizasyon tertip edeceklerini ve Hatay’ın sesini duyurmaya çalışacaklarını kaydetti.

DEPREMZEDELERE MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLEYECEK

Kemal Sunal’ın Bahar Öztan ile başrollerini paylaştığı Doktor Civanım filminde kullanılan motosikleti modifiye ederek saklayan Dingil, deprem felaketi ile sarsılan hemşehrilerine moral etkinliği düzenleyecek. 1983 yılında çekilen filmde kullanılan motosikleti Hataylı hemşehrilerinin huzuruna çıkartacak olan Dingil, ardından satışından elde edilecek geliri de depremzede ailelere dağıtacak. Hataylı hemşehrilerinin deprem psikolojilerini düzeltmeyi amaçlayan Dingil, ayrıca çok sayıda aileye de destek olmayı hedefliyor. Dingil, programın önümüzdeki günlerde netleşeceğini de sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.