HİKMET ÇİNÇİN EMİN ADIM HBB’YE YÜRÜYOR

HİKMET ÇİNÇİN EMİN ADIM HBB’YE YÜRÜYOR

CHP’de Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmeye aday olacak ismin açıklanmasına sayılı günler kala Hikmet Çinçin’in adı kulislerde daha gür şekilde yankılanmaya devam ediyor.

CHP Lideri Özgür Özel’in Hatay’da sürprize imza atabiliriz, önemli olan Hatay halkının beklentileri açıklamasının ardından gözler tamamen Hikmet Çinçin’e çevrildi.

HATAY İÇİN GÖREVE HAZIR

Hatay’da adı bu görevler için anılan Çinçin, sonunda Hatay halkının sesine kulak vererek aday adaylığını açıkladı. Yaptığı çalışmalarla Hatay halkının takdirini kazanan Çinçin, ailesinden gelen CHP gelenekleri ile de genel merkezin listesinin ilk sırasına yerleşmeyi b aşardı .FETÖ ile iltisakı defalarca belgelenen Lütfü Savaş’ın, ayrıca başarısız geçen 10 yıllık HBB başkanlığı sürecinden vatandaşların memnun olmamasından dolayı CHP genel merkezinin başkan adaylığı ile ilgili radikal değişikliğe gideceği konuşuluyordu. Kulislerden edinilen bilgilere göre Hikmet Çinçin’in yapılan anketlerde de ilk sırada çıkmasının ardından başkan adaylığına en yakın isim konumunda olduğu öğrenildi. CHP’nin HBB adayının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.