YAYMAN, BAYRAMDA DA DURMADI..

YAYMAN, BAYRAMDA DA DURMADI..

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, her zaman olduğu gibi çalışmalarını masada değil halkın yanında sürdürüyor. Bayramda kapı kapı dolaşarak vatandaşları ziyaret ederek, onları dinledi.

Halkın hizmetkarı olmanın vatandaşın yanında, evinde, bahçesinde bir arada olmaktan geçtiğini her platformda belirten ve bu şiar ile yoluna emin adımlarla devam eden Milletvekili Yayman, Hassa ve Kırıkhan’da cadde ve sokakları karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaştı. Buruk da olsa vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlayan Yayman, 1 yıl içinde Hatay’ın ayağa kalkacağını ve vatandaşlara yeni konut-işyerlerinin teslim edilmeye başlanacağını bir kez daha dile getirdi.

YAYMAN HATAY’A SİNERJİ KATTI

Hassa’da Belediye Başkanı Mehmet Karataş (Kara Mehmet) ve AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı, Kırıkhan’da ise AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Belediye başkanı Ayhan Yavuz ile esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Yayman, vatandaşları dinledi, sorularını yanıtladı.

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM ÜRETTİ

Milletvekili Yayman, sorunlarını dinlediği ve acil çözüm üretilmesi gereken konular ile ilgili amirliği arayarak esnafın sorununa anında çözüm üretti.Gerekli makamlar ile görüşerek sorunun kökten çözümünü sağlayan Yayman, esnafların takdirini bir kez daha kazandı. Esnaflar ziyaret için mutluluklarını dile getirdiler.

BİZİM İÇİN EN YÜCE MAKAM VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜDÜR

Hatay’da her türlü çalışmayı vatandaşın faydalanması için yaptıklarını belirten Milletvekili Yayman, kendileri için milletvekilliği, başkanlık gibi makamların geçici olduğunu, kendisi için en yüce makamın Yüce Türk milletinin gönlü olduğunu kaydetti. Hassa ve Kırıkhan temaslarıyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Yayman, “Hassa Belediye Başkanımız Kara Memmet, İlçe Başkanımız Cafer Sarı ve teşkilatımızla vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşarak bayramlarını kutlayıp, seçim sonucu için teşekkürlerimizi arz ettik.

Kırıkhan Kanatlı caddesi esnafımızı ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp hayır dualarını aldık. Esnafımızın sorunları dinledik. Bizim için milletvekilliği ve başkanlık makamları geçicidir. Bizim için en yüce makam Yüce Türk milletinin gönlüdür. Biz gönüller yapmaya geldik” dedi. Milletvekili Yayman, her daim Hataylı hemşerilerinin hizmetinde olduğunu kaydetti. Vatandaşlar, siyasetçileri daima sahada görmek istediklerini belirterek, seçimden seçime değil her zaman yanlarında görmek istediklerini belirttiler

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.