HODZİC ATTI, HATAYSPOR TURLADI

HODZİC ATTI, HATAYSPOR TURLADI

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Atakaş Hatayspor Düzcespor’u 2-1 yenerek tur atladı.  

Hatayspor’un gollerini Hodzic, Düzcespor’un golünü ise Ramazan attı. Hatayspor sahaya kalede Bekaj, savunmada Burak, Maksimovic, Burak Yılmaz, Engincan, orta alanda Aburjania, Görkem, Aabid, kanatlarda Strandberg, Fernandes, forvette Hodzic 11’i ile çıktı. Mücadeleye Hatayspor baskılı başladı. 7’de Hatayspor tehlikeli atakla ileriye çıktı. Maksimovic’in ara pasında araya defans girdi ve gole engel oldu.  10’da Joelson topu yumuşattı, ceza sahasına girmek üzereyken hakem ofsayt kararı verdi. 12’de Aabid pasını Joelson’a aktardı. Joelson’un ters ayakla ortası yan ağlarda kaldı. 18’de Hatayspor atağında Aabid’in ortasında kafa vuruşu yapan Hodzic isabet sağlayamadı ve top auta çıktı. 21’de Hodzic bu sefer golü buldu.

GOL PERDESİNİ HODZİC ARALADI

Burak’a yapılan faulde topun başına geçen Görkem’in ortasında ceza sahasında Hodzic seken topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 25’te ters kanatta Joelson’a yapılan faulde topun başına yine Görkem geçti. Görkem’in yerden pasını defans uzaklaştırdı. Atağın devamında Düzcespor kontratağa çıktı. Hatayspor defansı tıopu uzaklaştırdı. 27’de Düzcespor penaltı kazandı. Hatayspor ceza sahasına yapılan ortaya çıkan Düzcesporlu Ramazan’a Burak’ın müdahalesine hakem penaltı noktasını gösterdi. Ramazan panenka penaltısıyla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi. 34’te Hatayspor etkili oldu. Ceza sahasına yapılan ortayı kaleci son anda tokatladı. 39’da Hatayspor atağında ceza sahasının hemen dışında yapılan faulde topun başına geçen Görkem’in ortası defanstan döndü. 45’te Fernandes sol kanattan yüklendi, şutu kalecide kaldı. 46’da Hatayspor atağında Aabid ortaladı, seken topu defans uzaklaştırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

HODZİC HATAYSPOR’A TURU GETİRDİ

54’te Düzcespor atağında İlter boş pozisyonda ilerledi, araya giren Burak topu kornere atarak olası golü önledi. 57’de Hodzic takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Aabid sol kanattan yüklendi, uzaktan şutunu denedi, top kaleciden döndü. Dönen topu Hodzic tamamladı ve topu ağlara göndererek durumu 2-1’e getirdi. 60’ta Düzcespor’da İlter ortaladı, kaleci Bekaj çıktı ve topu kontrol etti. 71’de Düzcespor Hatay kalesini ablukaya aldı. Üst üste paslaşmalar sonucunda yapılan ortayı Burak uzaklaştırdı. Dönen topu Fernandes uzaklaştırmaya çalışırken yapılan müdahale ile yerde kaldı. 77’de Hatayspor bir kez daha gole yaklaştı. Kullanılan kornerde Maksimovic’in kafa vuruşunu kaleci çıkardı. 81’de Görkem net fırsattan yararlanamadı. Ön alan baskısı ile topu kapan Hatayspor’da top Görkem’e geldi. Görkem boş pozisyonda şutunu attı, top farklı şekilde auta çıktı. 82’de Düzce atağında yapılan ortayı Bekaj çıktı ve kurtardı. Mücadele Hatayspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Hatayspor bu sonuçla kupada 5. Tura yükseldi.

5. ELEME TURU KURA ÇEKİMİ BUGÜN YAPILACAK

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. eleme turu kura çekimi, 8 Aralık Cuma günü(bugün) yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, kura çekimi, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda saat 14.30’da TFF ve kulüp yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Kura çekimine 4. eleme turundan çıkacak 28 takım ile Trendyol Süper Lig’de geçen sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde eden 4 ekip olmak üzere toplam 32 kulüp katılacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.