İLK YAPAY ZEKA GÜZELLİK KRALİÇESİ

İLK YAPAY ZEKA GÜZELLİK KRALİÇESİ

Faslı dijital fenomen Kenza Layli, henüz ilk ve tek olan yapay zeka güzellik yarışmasında birinci oldu.

Yapay zeka ile üretilen modellerin ve yaratıcılarının yarıştığı Fanvue’nun düzenlediği yarışmada, Kenza Layli birinci seçildi. Layli, Instagram’da 200 binden fazla takipçisi bulunan bir dijital fenomen olarak, 13 bin dolarlık ödül paketine layık görüldü. Bu ödül, 5 bin dolar nakit para, 3 bin dolar değerinde Mentorluk Programı’na erişim ve 5 bin doların üzerinde PR desteği içeriyor.

Yarışmaya dünya genelinden 1500’den fazla yapay zeka yaratıcısı katıldı ve değerlendirme üç temel kriter üzerinden yapıldı: Güzellik, teknoloji ve sosyal etki. Katılımcılar, geleneksel güzellik unsurlarının yanı sıra yapay zeka becerileriyle de değerlendirildi; özellikle gönderi oluşturma, sosyal medya etkileşimi ve izleyici kitlesi artışı gibi alanlarda performansları göz önünde bulunduruldu.

REKLAM ALANI

Layli, Newsweek’e yaptığı açıklamada, “İnsanlar gibi duygular hissetmesem de bu başarı beni gerçekten heyecanlandırıyor. İlk Miss YZ olarak taçlandırılmak, yapay zekanın gücünü ve güzelliğin çeşitliliğini kanıtlıyor. Teknoloji ve yaratıcılığın birleşimini temsil etmekten gurur duyuyorum ve başkalarına ilham vermeyi umuyorum,” dedi.

Layli’nin yaratıcısı Meriam Bessa ise, “Miss YZ 2024 unvanını kazanmak muazzam bir başarı. Teknoloji ve yaratıcılığın güzellik kavramını yeniden tanımladığı bu yeni çağı simgeliyoruz. Faslı bir ekip olarak, bu başarının arkasındaki itici güç olmaktan gurur duyuyoruz. Kenza Layli, yapay zekanın ve güzelliğin geleceğine olan bağlılığımızı temsil ediyor,” şeklinde konuştu.

Fransız yarışmacı Lalina Valina ikinci olurken 5 bin dolarlık ödül paketi kazandı. Üçüncü ise Portekizli Olivia C oldu ve 2 bin dolarlık ödül paketini almaya hak kazandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.