İSKENDERUN’DA FIRINCILAR ŞENÖZ DEDİ

İSKENDERUN’DA FIRINCILAR ŞENÖZ DEDİ

İskenderun Fırıncılar Odası Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Mahmut Şenöz seçildi. İskenderun Esnaf Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongreye İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, fırıncı esnafları katıldı. Kongrede esnafın güncel sorunları da masaya yatırılırken, çözüm konusunda Başkan Teksöz, öncü olacağını ve sorunların çözümü ile fırıncı esnafının nefes alacağını kaydetti. Başkan Teksöz, kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyerek Mahmut Şenöz’ü kutladı.

24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

Başkan Teksöz, yayınladığı kutlama mesajında; “Genel kurula İskenderun belediye başkanı Fatih Tosyalı, Belen belediye başkanı İbrahim Gül kardeşlerimiz, oda başkanları ve Fırıncı esnafının katılımıyla gerçekleştirdik. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Mahmut Şenöz kardeşime Yönetim ve Denetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyorum. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.