İZZETTİN YILMAZ, TECRÜBESİYLE GELİYOR

31 Mart 2019 Mahallesi seçimlerinde Antakya Belediye Başkanı olan İzzettin Yılmaz siyaseti hayatındaki tüm tecrübeleriyle Antakya halkına
hizmet için geliyor.

İZZETTİN YILMAZ, TECRÜBESİYLE GELİYOR

31 Mart 2019 Mahallesi seçimlerinde Antakya Belediye Başkanı olan İzzettin Yılmaz siyaseti hayatındaki tüm tecrübeleriyle Antakya halkına
hizmet için geliyor.
HESOB Başkanlığı yaptığı dönemde halkın sevgilisi hale gelen, esnafın sorunlarını anlayan ve dinleyen, milletvekili olduğu dönemde ise Hatay ve Antakya’nın tüm sorunlarını meclise taşıyan İzzettin Yılmaz aday tanıtım toplantısında coşkuyla karşılandı.
Aday Adaylığını açıkladığı günden bugüne kesin aday gözüyle bakılan ve tecrübesiyle ön plana çıkan İzzetin Yılmaz için vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, tezahüratlar havada uçuştu.
Tanıtım toplantısından en son çıkan ve vatandaşların sonuna kadar yanında durduğu İzzettin Yılmaz Antakya halkı için hizmet yapacağı günü bekliyor.
GEÇMİŞİ VE TECRÜBESİ PARLAK
Uluslararası Nakliyatçı ve Yöneticiliği yapan
Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz aynı zamanda Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası
Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Başkanı oldu.
Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği
Başkanlığı görevinde bulundu. Antakya’daki tecrübeleriyle hem Antakya halkına hem de Cumhur ittifakına uygun bir aday olarak seçmenin karşısına çıkacak. Şimdiden tebrikleri kabul etmeye başlayan İzzetin Yılmaz’ın merakla beklenen projelerini yakın zamanda açıklaması bekleniyor.
VATANDAŞ MUTLU
Vatandaşlar Cumhur ittifakının adayı olarak Antakya yönetimine talip olan İzzettin Yılmaz’ın adaylığından son derece memnun. Aday tanıtım toplantısında son ana kadar vatandaşların desteğini alan Yılmaz’ın adaylığından mutlu olan vatandaşlar; “Antakya Belediyesine yeni bir heyecan getirecek olan İzzetin Yılmaz’ın hizmet getirmek için uyumadan çalışacağını biliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın tüm sorunlarına hâkim olan başkanımız Antakya’nın tüm sorunlara çözüm bulacak. Hepimiz onun adaylığa seçilmesiyle mutluluğa kavuştuk. Antakya Cumhur ittifakının yükselen değeri olacak.” İfadelerini kullandılar. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.