Kamacı: Lütfü Savaş, Samandağ halkını kandırıyor

Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Samandağ’a hizmet yapmadığını ileri sürdü.

Kamacı: Lütfü Savaş, Samandağ halkını kandırıyor

Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Samandağ’a hizmet yapmadığını ileri sürdü.
Kamacı, yaptığı açıklamada, “Ben muhafazakarım, ben milliyetçiyim deyimleri ile siyasi görüşlerini ve inancını sentezleyen Lütfü Savaş bunlarla yetinmeyerek CHP’yi ve seçmenlerini kastederek ben partilerin üstündeyim demek sureti ile kendisine oy veren Alevi seçmenleri sentezlediği görüşü karşısında aşağılama cüretini de göstermekten çekinmedi” dedi.
Lütfü Savaş’ın 5 yıl Başkanlığı süresi dahilinde Samandağ İlçesinde birkaç caddeyi asfaltlaması ve tamamlamayı düşünmediği ayrıca davalı olan otoparkın haricinde kayda değer yatırım yapmadığını ileri süren Kamacı, şöyle devam etti:
“Seçimlere 10 gün kalmasına rağmen hala Samandağ İlçesine herhangi bir hizmet veya proje açıklamayan Savaş adeta aklımızla dalga geçtiğini sanmaktadır.
Karaksı’ya 20 trilyon para harcamak sureti ile Gölet oluşturan Savaş Samandağ’ında Doğal olarak oluşmuş 2 adet gölümüzü çöp ve moloz doldurmak sureti ile yok ederek tarımımıza turizmimize doğamıza kuş üremesi ve göçüne darbeler vurmuştur.30 trilyonun üstünde meblağlar ile başka illerden fidan alımı gerçekleştirildiği iddialarını yalanlamayan Savaş, Samandağ’ından 1 adet fidan alımı yapmadığı gibi ayrıca aldığı ve dağıttığı fidanlardan 1 adet fidanı dahi Samandağ’ına dağıtmayacak kadar önyargılıdır.
Katrilyonlarca parayı nerelere harcadın sorusuna cevaben altyapılara harcadım diyen Lütfü Savaş’ın Samandağ’ının altyapısına 1 TL dahi yatırım yapmaması düşündürücü ve kaygı vericidir. Samandağ İlçesinin trafik akışını olumsuz yönde değiştiren Lütfü Savaş bilerek ve isteyerek Samandağ esnafının ekmeğine mani olmuştur.Hatay’ın İlçeleri arasında deniz, kültür, tarih, doğa turizmine en yatkın Samandağ İlçesine turizm ile ilgili 1 TL dahi yatırım yapılmamıştır.
CHP SEÇMENİNİ KOYUN GÖRÜYOR
Milliyetçi, muhafazakar sentezci kimliğinle CHP seçmenlerinin çoğunluğunu oluşturmakta olan Alevilerin üstünde, fevkinde olmana müsaade etmeyiz. Sayın Savaş Türkiye Genelinde Merkezi Hükümet seçimlerinde ideolojik söylemlerle dönen Politikalar ile İktidarın mevcudiyetini fırsat bilerek nasıl olsa CHP seçmeni bana oy vermek zorundadır. CHP seçmeni koyundur, çantada kekliktir düşünceleriniz yanlıştır. Sayın Savaş, Alevi seçmen genel seçimler ile yerel seçimleri ayırt etmesini, kişilere, hizmetlere projelere bakarak seçimini yapmasını en iyi bilendir.
Alevi seçmenler partilerinin sürekli olarak aday belirlemede yaptığı hataların, dayatmaların FEDA’sı olmaktan bıktı usandı. Alevi seçmenler kandırılmaktan, sömürülmekten bıktı usandı.
Alevi seçmenler Ülkelerine karşı olan sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir.
Alevi seçmenler ekonomik, sosyal, kültürel anlamda gelişmelerine katkı sağlayacak, yaşam kalitelerini arttıracak adil ve eşit hizmet dağıtma sözü verecek bu yönde sözlerini uygulayabilecek nitelikte güven veren ADAYI seçmeyi veya seçimleri boykot ederek dikkat çekmeyi öğrenmelidir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.