CHP ANTAKYA’DAN ALAKUŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

CHP ANTAKYA’DAN ALAKUŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve ilçe yöneticileri, önceki gün gerçekleşen kongre ile görevine yeniden seçilen Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’a tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Kutlu’ya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Hatay’da inşaat sektörünün Alakuş tarafından temsil edilmesinin sektöre canlılık kazandırdığını belirterek Kutlu, Mehmet Alakuş ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Kutlu ve beraberindekilere çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Başkan Alakuş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

CHP ANTAKYA’DAN ALAKUŞ’A BAŞARI DİLEĞİ

CHP İlçe yönetiminden ziyaretle ilgili açıklamada; “CHP Antakya İlçe örgütü olarak Hatay İnşaatçılar ve boyacılar odası başkanlığını güven tazeleyerek tekrar kazanan Değerli abim Mehmet Alakuş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine başarılar diliyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.