KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BAŞARILARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BAŞARILARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Antakya’da bulunan  Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi, son yıllardaki başarısı ile devlet okulları arasında göze çarpıyor. Mustafa Duran’ın müdürlüğünü yaptığı lise, gerek okul alanında, gerekse spor faaliyetleri ve gerekse kültürel alanlarda öğrencilerine farklılıklar yaratarak, en iyi şekilde eğitim vermeye devam ediyor.

Birçok başarılı faaliyetlere imza atan Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi, idari ve öğretmen kadro ile fark yaratmaya devam ediyor. 2008 yılında Anadolu Öğretmen Lisesi olarak eğitim vermeye başlayan okul, 2014 yılında Sosyal Bilimler Lisesine dönüştü.

    Öğrencilerin kaliteli şekilde eğitim almasını önemseyen okul, ayrıca kültürel ve sosyal faaliyetler ile öğrencilerinin, hayata daha kolay adapte olmasını sağlıyor. Son yıllarda öğrencilerin en çok tercih ettiği devlet okulları arasında yer alan Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi, başarılı çalışmalarının meyvesini yemeye başladı. 

REKLAM ALANI

    Verilen ara tatillerde bile boş durmayan idari ve öğretmen kadrosu, doğa yürüyüşleri, müze gezileri gibi etkinlikler düzenleyerek, kendilerini geliştiriyorlar. Öğrenciler içinde okulda birbirinden farklı etkinlikler ve faaliyetler ile moral ve motivasyonu arttıran idari kadro ve öğretmenler, seminerler, konferanslar ve geziler düzenleyerek sosyal ve kültürel alanda öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için çabalıyor.

Üniversite fakülteleri hakkında da bilgi vererek, öğrencilerin tercihleri için büyük ölçüde destek olan okul, öğrencilere ‘mesleki tanıtım günleri’ kapsamında birçok birbirinden farklı mesleklerinin incelikleri anlatılarak bilgi sahibi olmaları sağlanıyor. ETwinning projesi kapsamında da birçok etkinlik gerçekleştirilirken bu kapsam da oratoryo çalışması, mülteci öğrencilerle birlikte zeytin toplama etkinliği gibi birbirinden anlamlı etkinlikler düzenlendi. Özel günlerde günün anlamı ve önemini belirten faaliyetlerle de bulunan Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi, bu nokta da öğrencilerle etkinlikler düzenliyor.

    Ayrıca sadece öğrencilere değil, veliler için de farklı bilgilendirmeler yapılıyor. Okulun rehberlik servisi çalışma alanları ve şartları ile alakalı veliler sunum ile bilgilendirilerek konuyla ilgili velilerin soruları cevaplandırılıyor. Haber: M Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.