KAYMAKAM ACAR OKUL İNŞAATINI İNCELEDİ

KAYMAKAM ACAR OKUL İNŞAATINI İNCELEDİ

Hassa Kaymakamı Osman Acar, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar ve Şube Müdürleri ile birlikte TOKİ Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketinde Kumlu’da onlarca okul ağır hasar aldı. Yıkılan ve hafif hasar alan okulların tadilatları devam ederken, bir yandan da yeniden inşa edilen okulların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ACAR: DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA BURADA

REKLAM ALANI

Okulda incelemelerde bulunarak ekiplerden okulun son durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Acar, devletin tüm imkanlarıyla Hassa başta olmak üzere Hatay’ı ayağa kaldırmak için seferber olduğunu belirtti. İncelemelerin ardından açıklama yapan Kaymakam Acar, “İlçemizde bu süreçte eğitim ve öğretimin başlaması münasebetiyle daha fazla çalışıp çocuklarımızın da gelecekleri konusunda en güzelini en iyisini yapana kadar çalışacağız. Bu amaç doğrultusunda gerekli tüm imkanları seferber ederek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte çalışma arkadaşlarımız olsun inşaatta emek veren işçi kardeşlerimize çok teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.