BAŞKAN YILMAZ ÇARŞIYI ESNAFLA EL ELE KALKINDIRACAK

BAŞKAN YILMAZ ÇARŞIYI ESNAFLA EL ELE KALKINDIRACAK

Başkan Yılmaz; “Tarihi Uzun Çarşımızı Esnafımızla El Ele Omuz Omuza Yeniden Eski Günlerine Kavuşturacağız.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ziyaret ettiği Antakya Uzun Çarşı esnafı ile el ele vererek çarşıyı kalkındıracaklarını belirtti.

2500 işyerinin bulunduğu ve 600 işyerinin ağır hasar aldığı çarşının onarım işlemlerinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, çarşının Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın da destekleri ile aslına uygun olarak yeniden faaliyete geçirileceğini söyledi.

Uzun Çarşıyı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Yılmaz, her gün binlerce kişinin alışveriş yaptığı Antakya’nın kalbi olan çarşıyı eski canlılığına kavuşturacaklarını da ifadelerine ekledi.

Ziyareti vesilesiyle açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Tarihi Uzun Çarşımızı esnafımızla el ele omuz omuza yeniden eski günlerine kavuşturacağız.

Deprem öncesinde başlattığımız Uzun Çarşı Restorasyon Projemizi, Çevre Şehircilik Bakanlığı’mızın da destekleri ile yeniden inşa sürecine uygun olarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.