KİMSEYE VERİLECEK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ YOK

KİMSEYE VERİLECEK BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZ YOK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı Hatay’ın topraklarının yabancılara satılacağı söylentilerine; “Bizim kimseye verilecek bir karış toprağımız yoktur” diyerek noktayı koydu.

Biz buradayken Hatay’dan kimse hiçbir şey alamaz diyen Vali Masatlı, bu söylentileri çıkartanların Hatay ile alakalarının olmadığını kaydetti. Hatay Valisi Mustafa Masatlı ‘Milli’ söylemlerde bulundu. “Hatay yabancılara satılacak” dedikodularına son noktayı Hatay valisi Mustafa Masatlı koydu. Vali Masatlı “Verecek bir karış toprağımız yok. Böyle dedikodulara inanmayın. Bizleri gömmeden hiç kimse bu topraklardan bir karış toprak alamaz. Devletimizle milletimizle el ele bu enkazı kaldıracağız memleketimizi yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

“HATAY’DA GÖREV YAPMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”

Yok Katarlılar gelecekmiş, yok başkaları alacakmış. Bu olsa olsa şimdiye kadar Hatay’ın duyduğu en büyük kuyruklu yalan olur. Ben Amasya Valisi iken Hatay’da koordinatör vali olarak görev yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımız da tensip buyurdu ve beni Hatay’a Vali olarak atadı. Ben Hatay’da görev yapmaktan şeref duyuyorum. Biz buradayken hiç kimse Hatay’dan bir karış toprak dahi alamaz. Önce bizi gömmeleri lazım. Bizi gömseler de buna çocuklarımız da izin vermez. Hatay’dan yabancılara toprak satılacağı söylentilerini çıkartanların Hatay ile alakaları yoktur. Biz inşallah önümüzdeki sene itibariyle konutlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Çarşamba günü vatandaşlarımıza nasıl teslim ettiysek aynı mutluluğu yeniden yaşayacağız. Hataylılar müsterih olsunlar” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.