24 SAAT ESNAFIN EMRİNDEYİZ

24 SAAT ESNAFIN EMRİNDEYİZ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, bağlı bulunduğu Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu toplantısına katıldı. Bendevi Palandöken başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılan Teksöz, Hataylı esnaflarla yaptığı görüşmelerde kendisine iletilen şikayet ve istekleri genel kurulda TESK yöneticilerine iletti. Hataylı esnafların özellikle son 10 yıldır ağır kayıplar yaşadığını aktaran Teksöz, esnafların acil çözüm beklediklerini iletti.

PALANDÖKEN’E ÖZEL TEŞEKKÜR

Toplantının ardından bir süre TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşme gerçekleştiren Teksöz, Palandöken’e Hataylıların selamını iletti. Gösterdiği insanüstü çabadan dolayı takdirlerini ileten Teksöz, Hataylı esnafların acil çözüm bekleyen problemlerini Palandöken’e birebir iletti. Başkan Teksöz, gerçekleşen toplantı ile ilgili kamuoyuna yönelik açıklamasında; “TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken başkanlığında toplanarak kurullar ve yönetim kurulu toplantımızı yaptık.Esnaf ve sanatkârlarımızın özellikle elektrik, akaryakıt, doğalgaz finansman konularını gündeme taşıyarak takip ediyoruz. Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e sonsuz teşekkür ediyoruz. 24 saat esnaf ve sanatkarlarımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.