KİMYONOĞLU’DAN AKDEM’E TEŞEKKÜR

KİMYONOĞLU’DAN AKDEM’E TEŞEKKÜR

Türk Kızılayı Hatay şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Araştırma Kültür Düşünce Eğitim ve Müsiki Akademisi Vakfı’nın (AKDEM) depremin ardından çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekerek katkıları için teşekkür etti.

Başkan Kimyonoğlu, milli değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için projeler gerçekleştiren AKDEM’in kültürel değerleri yaşatmayı amaçlayan bir vakıf olduğuna dikkat çekerek “Araştırma Kültür Düşünce Eğitim ve Müsiki Akademisi Vakfı (AKDEM) Teşekkürler.

Araştırma Kültür Düşünce Eğitim ve Müsiki Akademisi Vakfı (AKDEM), Türk dili ve edebiyatı, Türk musikisi, Türk tarihi, sanatı ve mimarisi üzerine akademik araştırmalar yaparak kültür değerlerimizi yaşatmayı amaçlayan bir vakıftır. AKDEM, milli değerlerimizi gelecek nesillere aktarmaya yönelik projeler gerçekleştirmektedir.

REKLAM ALANI

Depremin etkilediği ilimizde AKDEM, çocuklarla düzenlediği müzik ve oyun atölyeleriyle önemli bir rol üstlenmiştir. Bu atölyeler, çocukların yaşadıkları travmaları hafifletmiş ve onlara moral sağlamıştır. Aynı zamanda milli ve kültürel değerlerimizi de çocuklara aşılamıştır.AKDEM’in bu değerli katkıları için gönülden teşekkür ediyoruz.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.