EMANET EMİN ELLERDE

EMANET EMİN ELLERDE

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda Eren Bülbül’ü korumak isterken 41 kurşunla şehit olan İskenderunlu Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in annesi Hatice Gedik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde göz ameliyatı geçiren Şehit Annesi Hatice Gedik’e geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Yönden, aile fertleri ile buluşmasında herhangi bir istek ya da ihtiyacı olup olmadığını sordu. Şehit Annesi Hatice Gedik’ten oğlu ile ilgili anılarını dinleyen Kaymakam Yönden, “Aziz şehitlerimizin emanetleri eşi, çocukları, elleri öpülesi anne ve babaları her daim başımızın tacıdır. İlelebet ahde vefamızın odağında yer alacaklardır. Hatice annemize acil şifalar diliyor, aziz şehidimiz Ferhat Gedik’i ve önceki yıllarda dar-ı bekaya uğurladığımız nur yüzlü babası Ahmet Gedik amcamızı da rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.