KORSAN SERVİSE DİKKAT!

KORSAN SERVİSE DİKKAT!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, son zamanlarda akaryakıta gelen zamlarla birlikte korsan taşımacılığın arttığına dikkat çekerek “piyasada korsan servis araçlarının  artmaya başladı. Bu korsan servisler, haksız rekabetin yanı sıra, taşıma yapan araçların ve şoförlerin yetersizliği nedeniyle çocuklarımızın hayatını riske atmaktadır. Hem çocuklarımızı hem velileri hem de taşımacı esnafını mağdur eden korsan taşımacılığın önüne geçilmeli” dedi.

Okul servis seçimi konusunda vatandaşların dikkatli olması için uyarıda bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Çocuklarımız geleceğimizdir ve onları korumak geleceğimizi korumaktır. Bu yüzden veliler, çocukların can güvenliği için servis seçimine büyük özen göstermeli. Üç beş lira daha ucuz ulaşım için kesinlikle korsan servislere itibar edilmemeli. Çünkü Odaya kayıtlı olmayan korsan servisler çocukların can güvenliğini tehdit ediyor. Esnaf odasına kayıtlı, vergisini ödeyen, TSE belgeli kamera ve kapı sensörü olan, yardımcı rehber personel bulunduran, aracında son teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, kurallara riayet eden, kısacası servis şoförlüğü yapabilmenin tüm yasal şartlarını taşıyan esnafımız tercih edilmelidir” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.