KOYUN HIRSIZI YAKALANDI

KOYUN HIRSIZI YAKALANDI

Yarseli Mahallesinden, Suriye uyruklu R.A.K. isimli şahsa ait 20 adet koyunların plakası ve markası tespit edilemeyen kırmızı renk kapalı pikap ile çalınması olayının şüphelisi yakalandı.

Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç  Araştırma (JASAT) Timi tarafından yapılan çalışmada şüpheli şahsın ahırında satışa hazır olarak bulunan 20 adet küçükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada “Altınözü ilçesinde bulunan Yarseli mahallesinden, Suriye uyruklu R.A.K. isimli şahsa ait 20 adet koyunların plakası ve markası tespit edilemeyen kırmızı renk kapalı pikap ile çalınması olayının şüpheli/şüphelilerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma (JASAT) Timi tarafından çalışma başlatılmıştır.

Olayla ilgili şüpheli eşkal bilgileri ve şüpheli albümü kullanılarak yapılan araştırma neticesinde şüphelilerden birisinin 8 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası olan A.K isimli şahıs olduğu tespit edilerek gözaltına alınmıştır.

Müteakiben iş yerlerinde bulunan kamera kayıtlarından yapılan araştırma esnasında olayda kullanıldığı tespit edilen 31 ET ….. plakalı BMC marka araç tespit edilmiştir.

Şüpheli şahsın kimlik ve adres tespiti amacıyla Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarından yapılan inceleme sonucunda araç sürücüsünün şüpheli F.D. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve H.D. isimli şahsın ahırında satışa hazır olarak bulunan 20 adet küçükbaş hayvanlar ile birlikte yakalanmış olup koyunlar, kendisine ait olduğunu teşhis eden hayvan sahibi R.A.K.ye teslim edilmiştir.

Olayla ilgili gözaltına alınan F.D. ve H.D isimli şahıslar ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup gözaltına alınan A.K. isimli şüpheli ise hazırlanan evraklar ile birlikte 25 Aralık 2020 tarihinde sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.