KUMLU İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

KUMLU İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. İlçe genelinde yolların bakım ve onarımı yapan ekiplerinin gece gündüz Kumlu için çalıştıklarını belirten Başkan Deli, çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Kumlu Belediyesi ilçe genelinde aşarı yağıştan dolayı bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarını yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışırken, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçede bozuk yolların onarımının ve doğalgaz için yapılan kazılarla açılan çukurların kapatılma işinin belediye ekipleri tarafından yapıldığını belirten Başkan Deli, “İlçe merkezinde devam eden Hatsu ve doğalgaz kazılarının kapama çalışmaları belediye ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. En kısa sürede tüm çalışmalarımızı bitireceğiz inşallah. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.