LİDER EVİNDE SET VERMEDİ 3-0

LİDER EVİNDE SET VERMEDİ 3-0

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubunun lideri Hatay temsilcisi Erzin Narenciyesi Yeşilkent spor, konuk ettiği Gümüşhane Gümüş Suyu sporu 3-0’lok net bir skorla mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

İlçe Spor Salonunda oynanan ve coşkulu taraftar topluluğunun destek verdiği karşılaşmayı Ak Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, Erzin belediye başkan yardımcısı Ökkeş Koçak, İyi Parti ilçe Başkan Baturay Türk, Büyükşehir Meclis üyesi A. Kemal Kömür, CHP’den Belediye Başkan aday adayı İsmet Özaslan, İlçe spor Müdürü Hanifi Demirkıran ile kalabalık sporsever maçı izledi. Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor voleybol takımı rakibi Gümüşhane Gümüş suyu sporu karşısında ilk setten itibaren üstünlüğünü kurdu. Lider ekip, 25-14 aldığı ilk setin ardından ikinci sete daha moralli ve oyunu istediği gibi kontrolü altına aldığı setti de 25-15’lik skorla geçti. Son üçüncü set ise çok çekişmeli geçti. İki takım da kıyasıya sayı yaptı ve set ev sahibi lider ekibin 29-27’lik üstünlüğüyle sonuçlanarak, maçı 3-0’lık net bir skorla noktalandı. Maçın sonuna doğru kaymakamı Onur Özaydın, Ak Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu da gelerek elde edilen galibiyet sevincine takım ile taraftarlarla ortak oldu. Alınan bu sonuçla Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor, Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubundaki liderliğini sürdürdü.    Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.