MULLAOĞLU: GÜZEL YARINLARA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

MULLAOĞLU: GÜZEL YARINLARA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, İskenderun’da iş insanlarını ziyaret etti. Mullaoğlu: “Halkımızla birlikte, güzel yarınlara yürümeye devam edeceğiz.”dedi.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:“Bugün İskenderun İlçemizde, Hatay’ımıza ve Ülkemize çok önemli değerler katan, bölgemizin çok saygın İş insanlarından olan Edip Demir Çelik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mithat Ceritbinmez’i;  İpek Reklam Şirketinin sahibi sayın Şükrü Sayılan’ı Filmar Filtre Şirketinin sahibi sayın Cemal Saçan’ı ve fabrikasında çalışan değerli işçi kardeşlerimizi;  CRT Metal Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Atıf Ceritbinmez’i; Özçelik İl Sendikası Şube Başkanı, Hak İş Konfederasyonu İl Başkanı sayın  Mehmet Güngör’ü; Süleymaniye Mahalle Muhtarı sayın Cevat Çakır ile partimizin emektarlarından sayın Ziya Okur’u, değerli kardeşlerim sayın Av. Cihan Önal ve Emrah Demir ile birlikte ziyaret ettim. Hatay ve Ülkemiz hakkındaki görüşlerimizi paylaştık. Ufkumuzu açan değerli görüşlerini bizlerle paylaştıkları için şükranlarımı sunuyorum.

ÇOK GÜZEL GÖRÜŞMELER YAPTIK

Kendileriyle verimli ve çok güzel görüşmeler yaptık. Ziyaretimizde bizleri çok ama çok güzel bir şekilde ağırlayan çok saygın iş insanlarımıza, Özçelik İl Sendikası Başkanımıza, Sayın Muhtarımıza, parti emektarımız Ziya Okur’a ve ziyaretimde bana eşlik eden, sevgili kardeşlerim sayın Av.Cihan Önal’a ve sevgili Emrah Demir’e yürekten teşekkür ederim. Halkımızla birlikte, güzel yarınlara yürümeye devam edeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.