Meşale Gazetesi

LÜTFÜ SAVAŞ NEREDE?

LÜTFÜ SAVAŞ NEREDE?

HATAY’I KİM(LER) YÖNETİYOR?

Hatay halkının oylarıyla seçilen, ancak bir türlü üst üste iki gün başkanlık koltuğuna oturmayan Lütfü Savaş, halkın iradesini hiçe sayıyor. Neredeyse hemen her gün farklı bir il veya ülkede gezide olan Lütfü Savaş’ın emekli gibi davranması tepki çekiyor. Meclis toplantılarına sürekli yardımcıları vekalet ederken, Hatay’a tam anlamıyla hakim olamayan, Hatay’ın sorunlarından bihaber olan bu vekiller, meclisin sağlıklı işlemesine de engel oluyor.

BAŞKAN YILMAZ İSYAN ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, son meclis toplantısında Lütfü Savaş’a vekalet eden Eren Paşa’nın hukukçu olmasına rağmen hukuksuz davrandığını ve kendilerine sormadan toplantıyı sonlandırdığını belirterek duruma isyan etmiş, Lütfü Savaş gibi vekillerinin de hukuksuzca belediyeyi yönettiğini belirtmişti.

BAŞKANLIK DEĞİL, DÖNERCİ KOLTUĞU GİBİ DAVRANILIYOR

Her gün farklı bir ismin vekalet ettiği başkanlık koltuğunun adeta dönerci koltuğuna döndüğünü belirten vatandaşlar, Lütfü Savaş’ın görevinin hakkını veremediğini söylediler. Kendisinin yanı sıra bazı görevlendirilen ekiplerin de sürekli gezi halinde olduğunu belirten vatandaşlar, “Hemen her gün HBB’den birileri farklı illere veya ülkelere seyahat ediyor ve fotoğraf paylaşıyor. 3 kişiye sunum yapmak için buradan kalkıp Almanya’ya gidilir mi? Hatay’ın kardeş kentinde Hatay’dan giden bir yetkiliyi 3 kişi mi karşılıyor. Bu Hatay’ın kaynaklarının boşa kullanılmasıdır. Hatay’ın ciddiyetine uygun değildir. Lütfü Savaş’ın başarısız yönetimi her alanda kendini belli etmektedir” ifadelerini kullandılar.

MADEM YÖNETEMEYECEK, GÖREVİ BIRAKSIN

Lütfü Savaş’ın görevde bulunmadığı sürenin, bulunduğu süreden daha fazla olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Madem Lütfü Savaş, koltuğunda oturmadan belediye idare edilecek, başkalarının sözü geçecekse görevi bıraksın, Hatay emin ellere teslim edilsin” şeklinde açıklamalarda bulundular. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.