LÜTFÜ SAVAŞ’IN HATAY DA CUMHUR İTTİFAKINA ÇOMAK SOKMA GİRİŞİMİ?

LÜTFÜ SAVAŞ’IN HATAY DA CUMHUR İTTİFAKINA ÇOMAK SOKMA GİRİŞİMİ?

LÜTFÜ SAVAŞ’IN HATAY DA CUMHUR İTTİFAKINA ÇOMAK SOKMA GİRİŞİMİ?

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde iki yıldır genel sekreterlik görevinde bulunan Konya Selçuk Üniversitesi öğretim görevlisi Prof.Dr.Mehmet Maden, çalıştığı üniversitenin izin süresini uzatmaması üzerine HBB’nin görevinden ayrılarak üniversiteye geri döndüğü bildirildi.

Mehmet Maden’in yerine Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazeaslan vekaleten atandı. Aynı zamanda Hatayspor kulüp Başkanlığı Yapan Mehmet Maden’in üniversitedeki görevine geri dönmesi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ve Hatayspor camiasında sevinçle karşılandı.


MADEN HBB’Yİ KEYFİ OLARAK YÖNETİYORDU
Mehmet Maden, iki yıldır HBB Başkanı Lütfü Savaş tarafından özellikle korunuyordu. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çok sayıda Daire
Başkanı ve binlerce personeli keyfi olarak ciddi sıkıntılara sokan Mehmet Maden, HBB personeli tarafından uzun süredir istenmeyen adam olarak ilan edilmişti. Hatay Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ve CHP yöneticileri ile zaman zaman sert tartışmalara girdiği bilinen Mehmet Maden, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde uyguladığı keyfi yöntemlerle çok sayıda personeli zor durumda bırakan icraatlara imza attığı ifade edildi.
TAZEASLAN NEDEN ATANDI?
HBB Genel Sekreterliğine Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazeaslan’ın vekaleten atanması seçim öncesinde HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın AK Parti ve MHP nin Cumhur İttifakına Çomak Sokma girişimi olarak değerlendirildi.
MHP eski İlçe Başkanı merhum Ali Tazeaslan’ın oğlu olan Nihat Tazeaslan, bir süre önce Antakya CHP Belediye Başkan adayı yapılmak istenmiş ancak, Başkan Savaş’ın bu talebi CHP camiasında uygun görülmemişti.
Nihat Tazeaslan’ın HBB Genel Sekreterliğine vekâleten atanması
Hatay siyaset kamuoyunda Başkan Savaş’ın siyası manevrası olarak değerlendirildi.
HATAYSPOR KULÜPBAŞKANLIĞI
NE OLACAK?
Hatayspor ve bayan basketbol takımlarının kulüp başkanlığını yapan Mehmet Maden’in üniversitedeki görevine geri dönmesi her iki spor kulübünde yönetim boşluğu yarattığı ifade edildi. Mehmet Maden’in üniversiteden izin almaya çalıştığı ve görevine dönmek için ciddi bir çaba içinde bulunduğunu belirten Hatayspor yöneticileri Mehmet Maden üniversiteden tekrar izin alamaz ise her iki spor kulübünde olağan üstü kongre çalışmalarının başlayacağını ifade ettiler. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.