MEDYA MENSUPLARI TARİHİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRDİ

MEDYA MENSUPLARI TARİHİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek tarafından yazılı açıklama gerçekleştirildi.

Gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer veren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen FETÖ/PDY hainlerinin ihanetine Türk Milleti izin vermeyerek kahramanlık örneği sergilemiştir. Olayın gerçekleştiği andan itibaren hain darbe kalkışmasını televizyon ve haber kanallarında anlık olarak duyuran medya mensuplarımız da kamuoyunu bilgilendirmek adına tarihi bir görevine getirmiştir. Devletimizin ve Milletimizin karanlığa gömülmesine izin vermeyen medya mensuplarını buradan bir kez daha kutluyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kanlı darbe gecesinde canlarını hiçe sayarak devletin işgal edilmesine izin vermeyen 251 şehidimizi rahmetle anıyor, geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum. Sayıları 2 bin’den fazla olan yaralı gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.