MHP HATAY SEÇİM STARTINI VERDİ

MHP HATAY SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İskenderun İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi.

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı ve MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’ın başkanlığındaki toplantıya15 ilçeden gelen ilçe başkanları katıldı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde start verilmesi niteliğindeki toplantıda yerel seçimlerin yol haritası ilçe başkanları ile paylaşıldı. Ankara’da yoğun istişarelerde bulunan Milletvekili Kaşıkçı, seçimin önemini bir kez daha ilçe başkanlarına aktararak 15 ilçede tek ses tek yürek olunması gerektiğini kaydetti.

ALTAY: HATAY’IMIZ VE TEŞKİLATIMIZ İÇİN HAYIRLI BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

Toplantıya katılan tüm ilçe başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Altay; “Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı’nın iştirak ettiği İlçe başkanları seçim istişare toplantımızı icra ettik. Hatay’ımız ve teşkilatlarımız için hayırlı bir başlangıç olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.