MHP HATAY’DAN ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

MHP HATAY’DAN ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Murat Adal, beraberindeki heyetle Antakya Uzun Çarşı esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Adal’a Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve MHP İl yöneticileri eşlik etti. Başkan Adal, esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Esnaflarla tek tek sarılarak sohbet eden Adal, şikayetlerini de dinledi. Beraberindeki Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ile esnafların isteklerini dikkayle dinleyen A1dal, esnafların sorunlarının çözümü için aracı olacaklarını belirtti.

ADAL: ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER DİLEDİK

MHP İl Başkanı Murat Adal ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Antakya’nın kalbi olan Uzun Çarşı’mızda işlerini yapan esnafımızın daima yanındayız. Devletimiz esnafı korumak için çeşitli projeler geliştiriyor. Bizler de esnafımıza destek olmak için tüm gücümüzle sahadayız.

 Bundan sonra da esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kapılarımız onlara daima açıktır. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.