MİLLETİM BENİ NEREDE GÖRMEK İSTERSE BEN ORADA OLURUM

MİLLETİM BENİ NEREDE GÖRMEK İSTERSE BEN ORADA OLURUM

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ’DAN ‘ADAYLIK’ SORUSUNA SAMİMİ CEVAP

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gerçekleştirdiği gezilerde ‘tekrar aday olup olmayacağı’ yönündeki sorular üzerine, “Milletim beni nerede görmek isterse ben orada olurum. Ben partimin neferi ve bir mücadele insanıyım” dedi.

Yılmaz, hangi noktada olursa bunun kararını önce Antakyalılar, ardından da partisinin vereceğine dikkat çekti.

Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakının zaferle çıkacağını belirterek, “Aday olurum olmam, önemi yok, her daim çalışarak, Hatay’ın Antakya’nın yeniden inşası için çalışacağız, sadece elimizi değil, gövdemizi ortaya koyacağız. Cumhur ittifakı yerel seçimlerden de zaferle çıkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan İzzettin Yılmaz, deprem sonrası kentte yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için devlet-millet el ele vererek, sorunların çözümü için çaba gösterdiklerini söyledi.

 NEREDE İSTENİYORSAM ORADA OLURUM

Antakya Belediye Başkanı İzzzetin Yılmaz, gittiği her mahalle de ilgi ile karşılandığını dile getirirken, “Bugüne kadar bana gösterilen sevgiye layık olmak için çalıştım bundan sonra da bu sevgiye layık olmak için bütün enerjimle çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu memlekete hizmet borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. Antakyalıar istediği sürece de bu hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz”  diye konuştu.

Vatandaşların ‘Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı’ şeklindeki sorusuna cevap veren Başkan Yılmaz, “Gittiğim her yerde girdiğim her ev ve işyerinde bu soru bana çok soruluyor. Her zaman söylediğim bir şey var; milletim beni nerede görmek isterse ben orada olurum. Vatandaşımız bizi nerede görmek isterse biz orada oluruz. Milletimin neferiyim. İhtiyaç duyulursa, vatandaş ve partim karar verirse ben görev insanıyım. Verilen tüm görevleri hakkıyla yapmaya çalıştım. Vatandaşın ne istediği halkın bizi nerede görmek istediği önemli” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.