SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZİ BİR YANA BIRAKARAK ALTINÖZÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZİ BİR YANA BIRAKARAK ALTINÖZÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Altınözü Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Rıfat Sarı başkanlığında toplandı.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde vatandaşların oyunu alarak temsil yetkisi alan yeni meclis üyelerinin katılımıyla Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda yapılan Nisan ayı meclis toplantısını Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yönetti. Cumhur İttifakının 21 meclis üyesinin olduğu CHP’nin ise 4 meclis üyesinin olduğu toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Başkan vekilleri, encümen, katip üye seçimi, ihtisas komisyonları seçimi, üye seçimlerinin gerçekleştirildiği Altınözü Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında, yeni dönem meclis üyelerini tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Rıfat Sarı yaptığı açıklamada, “Meclis üyeliğine seçilen yeni üyelerimizi tebrik ediyorum. 31 Mart’a kadar siyasi çalışmalarımızı yaptık. 1 Nisan’dan sonra siyasi görüşlerimizi bir yana bırakarak ilçemizin çıkarları için hep birlikte mücadele etmeye devam ediyoruz. Hep beraber yerel sorunları çözen, tartışan, yerel sorunlara çözümler üreten bir meclis olmamızı diliyorum. Yeni dönemin ilk meclisini, Altınözü’müze 5 yıl boyunca beraber hizmet edeceğimiz değerli meclis üyelerimizle gerçekleştirdik. Alınan kararların Altınözü adına hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.