BARODA RUHSAT HEYECANI

BARODA RUHSAT HEYECANI

Hatay Barosu yeni üyelerle gücüne güç katmaya devam ediyor.

Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Gülsüm Kocacık, Gonca Arslanyürek, İpek Ceren Cilli ve Necdet Miskioğlu, Hatay adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını baro saymanı Av. Erhan Nizamoğlu’nun elinden aldı. Gülsüm Kocacık’ a cübbesini Av. Mutlu Bozkurt, Gonca Arslanyürek’ e cübbesini Av. Özer Doğruel ve Av. Önder Parlakyıldız, İpek Ceren Cilli’ ye cübbesini Av. Mehmet Ali Gümüş, Necdet Miskioğlu’ na Av. Cenk Miski giydirdi. Sayman Av. Erhan Nizamoğlu hukuk dünyasına katılan meslektaşlarını kutladı ve başarılar diledi.

İSKENDERUN ADLİYESİ’NDE DE HEYECAN YAŞANDI

Staj dönemini başarı ile tamamlayan Senem Ay İskenderun adliyesinde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatını yönetim kurulu üyesi Av. Hamdi Evren’in elinden aldı. Senem Ay’a cübbesini Av. Ali Avcı ve Av. Mesut Ceylan giydirdi. Törene yönetim kurulu üyeleri Av. Osman taşçı ve Av. Murat Cengiz Güzeltepe eşlik etti. Yönetim kurulu üyesi Av. Hamdi Evren hukuk camiasına katılan genç meslektaşını kutladı ve başarılar diledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.