MKÜ’DE TARIM ÖĞRETİMİNİN YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

MKÜ’DE TARIM ÖĞRETİMİNİN YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde “Tarım Öğretiminin 177. Yılı Kutlama Töreni” coşkulu bir şekilde icra edildi.

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Tarım sektörünün hem istihdam hem de ihracat olanağı sağladığını söyledi. Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ersin Can, Ziraat Fakültesi Dekanı Nihat Demirel, Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası Hatay İl Başkanı Ahmet Sever Emekli Öğretim Üyesi Mikdat Doğanlar ve çok sayıda akademisyen ve öğrencinin iştirak ettiği programda Ziraat eğitiminin geçmişi, bugünü ve geleceği üzerine konuşmalar gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, tarım sektörünün gerek istihdam ve gerekse ihracat olanağı sağlaması ve ulusal beslenmeye katkı sağlama gibi pek çok temel konuda dünyadaki stratejik önemini korumaya ve arttırmaya devam ettiğini ifade ederek,  Ziraat Fakültelerinin bu bağlamda sürdürülebilir tarım bilinciyle bilimsel çalışmaların odak noktası olduğunun altını çizdi.

PROGRAM MÜZİK DİNLETİSİYLE SONA ERDİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi nezdinde geçmişten bugüne tarımın gelişmesinde emeği ve katkısı olanlara teşekkür ederek sözlerini sonlandıran Rektör Prof. Dr. Veysel Erenler, organizasyonu düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkürlerini bildirdi. Tören, Ziraat Fakültesi Dekanı  Nihat Demirel, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Doğanlar ve diğer davetlilerin konuşmalarının ardından Mustafa Kemal  Üniversitesi  Antakya Devlet Konservatuarı’nın icra ettiği müzik dinletisiyle sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.