MOBİL SOYGUNCULAR İŞ BAŞINDA
FOTOKOPİ 5, FOTOĞRAF 100 TL

MOBİL SOYGUNCULAR İŞ BAŞINDA<br>FOTOKOPİ 5, FOTOĞRAF 100 TL

Depremi fırsata çeviren soyguncular, ellerini vatandaşların ceplerine atmaktan geri durmuyor.Hatay adliye sarayı önünde mobil olarak hizmet veren ve depremi fırsata çeviren “Ahsen Mobil Fotoğraf Çekim” adlı kuruluş, vatandaşlardan fotoğraf çekim bedeli olarak 100 TL istiyor. Vatandaşlar 2,5 TL’lik pet suya dahi muhtaç iken, yardım kuruluşlarına vermek için çektirdikleri kimlik fotokopisinden ise 5 TL isteniyor.

VATANDAŞLAR DURUMA İSYAN ETTİ
Fotoğraf çektirmek için mobil fotoğrafçıya uğrayan bir vatandaş, kendisinden fotoğraflar için 100 TL isteyen çalışan ile tartıştı. Depremzedelerin bu yolla ceplerindeki 3-5 kuruşa göz dikildiğini belirten duyarlı bir vatandaş, yetkilileri göreve davet ederek bu mobil soyguna dur denilmesini istedi.

HEM DE ADLİYE SARAYININ ÖNÜNDE
Hatay’da adaletin sağlandığı yer olarak bilinen adliye sarayı önünde işlene bu hukuksuzluğa dur denilmesini isteyen vatandaş; “Uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın ABD beyaz sarayı önünde fotoğraf çekinmesini andıran bu duruma ben isyan ediyorum. Adalet sarayı önünde adeta mobil olarak soygun yapılmaktadır. Bu ülkenin savcıları derhal bu soyguna el atmalıdırlar. Depremzede vatandaşların 3-5 kuruşuna göz diken bu gibi fırsatçılara geçit verilmemelidir” ifadelerini kullandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.