MUSTAFA ŞAŞMAZ DEVLETİN VE MİLLETİNİN HİZMETİNDE

MUSTAFA ŞAŞMAZ DEVLETİN VE MİLLETİNİN HİZMETİNDE

Hatay’ın hayırsever iş insanlarından olan ve her daim devletin milletin hizmetinde olarak takdir toplayan Mustafa Şaşmaz, örnek çalışmalarıyla kamuoyunun örnek şahsiyeti olmaya devam ediyor.

Son olarak Hatay’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde Defne ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde enkaz kaldırma çalışmalarını gerçekleştiren Şaşmaz, daha önce de bölgede meydana gelen depremde Yayladağı’ndaki otelini ücretsiz olarak afetzedelere açmıştı. Hayırsever kimliği ile kamuoyunun her daim adını takdirle andığı iş insanı Şaşmaz, devletin ve milletinin her zaman yanında olduğunu açıkladı. İş insanı Şaşmaz, Hatay’a yaptığı yatırımlar ile binlerce kişiye istihdam da sağladı.

2020 yılında meydana gelen ve uzun süre söndürülemeyen yangında binlerce hayvan telef olmuş, yüzlerce vatandaş da evlerini boşaltmak durumunda kalmıştı. Yayladağı Kızılgöl bölgesinde hizmet veren 25 odalı butik oteli bulunan hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz, otelinde zor durumda olan vatandaşları, ücretsiz ve sınırsız olarak ağırlayacağını açıklayarak takdir toplamıştı.

MUSTAFA ŞAŞMAZ: BİZ HATAY VE DEVLETİMİZ İÇİN VARIZ

Gazetemize konuyla ilgili özel açıklamada bulunan hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz, “Son birkaç yıldır dünyanın gördüğü en büyük afetler ilimizde yaşandı. Önce yangınlar, ardından meydana gelen depremler, sel felaketleri derken Hataylı hemşerilerimiz tüm mal varlıklarını kaybetti. Böyle zor zamanlarda biz iş insanları olarak kentimizden kazandığımızı halkımız ile paylaşmalıyız. Bize düşen de zor dönemde devletimizin milletimizin yanında olmaktır. Deprem felaketinin ardından da zararına çalışarak Hatay’ın ayağa kalkması sürecine destek olmak istedik. Biz Hatay için varız. Biz devletimiz için varız. Her daim devletimizin ve milletimizin emrindeyim” dedi.

ŞAŞMAZ, GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Hayırsever işadamı Mustafa Şaşmaz’ın vatandaşlara otelini açacağını açıklaması, tüm kesimlerden takdir toplamıştı. İş insanı Şaşmaz, son olarak da Defne’ye bağlı Dursunlu Mahallesi’ndeki hiç kimselerin iş yapmak istemediği sarp arazide enkaz kaldırma çalışması yaparak hem bölge halkının, hem de Hatay halkının takdirini kazanmıştı. Şaşmaz’ın bu davranışının oldukça erdemli bir davranış olduğunu belirten vatandaşlar, da gazetemize yaptıkları kısa açıklamalarda, “Hatay insanı her yerde ve her zaman yardıma ihtiyacı olanın yardımına koşar. Bugün de ilk adım Mustafa Şaşmaz’dan geldi. Bu hareketi ile tüm kesimlerin takdirini kazandığına eminiz. Kendisine bu davranışı dolayısıyla teşekkür ediyor, tüm çalışmalarında bol kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştular.

Biz de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Hatay’ın saygın ailelerinden olan Şaşmaz ailesinin sevilen ismi Mustafa Şaşmaz’ı tebrik ediyor, tüm çalışmalarında kendisinin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.