OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI TÖRENİ YAPILDI

OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI TÖRENİ YAPILDI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu’nda İstiklal Marşı törenine öğrenci ve veliler ile birlikte katıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye genelinde tüm okullarda İstiklal Marşı ve Bayrak töreni yapılacağını duyurmuştu.

 Antakya Toki Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulu’nda saatler 10.00’u gösterdiğinde okul bahçesinde İstiklal Marşı okundu. Törene Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve öğretmenler katıldı. Törenin ardından konuşan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko”Bildiğiniz gibi Milli Eğitim Bakanımız ve bakanlığımızın talimatı gereği Türkiye’de saat 10.00 itibariyle İstiklal Marşımızı söyleyip bayrağımızı göndere çektik. Etraftaki binalarda yaşayan insanlarımızdan da katılanlar oldu pek çok yerde. Temennimiz en kısa zamanda sevgili çocuklarımızla birlikte bu mekanlarda yine eskiden olduğu gibi İstiklal Marşı’mızı hep birlikte söyleyip bayrağımızı göndere çekerek derse başlayabilmek.  Ben inanıyorum ki balkonlardan, sokaklardan, esnaflarımız, çalışanlarımız, insanlarımız bu marşa eşlik ettiler. Bugün yaptığımız bu faaliyetle, İstiklal Marşı’mızın okunuşu ile ilgili çocuklarımız da öğretmenlerimiz de başka bir farkındalığı da gündeme getirmiş olduk. Ben tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin İstiklal Marşı’nı okurken duydukları heyecanı paylaşıyorum ve hepsini güzel bir hafta diliyorum.” Dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.