Meşale Gazetesi

AK PARTİ HATAY 2023’E KİLİTLENDİ

AK PARTİ HATAY 2023’E KİLİTLENDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, hafta sonu programları kapsamında Erzin, Payas, Belen, Kumlu ve Yayladağı teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkan Yeşildal’a AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcılarımız Ahmet Arslanoğlu ve Bilgehan Aksoy, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Zehra Eren, AK Parti Gençlik Kolları Hatay İl Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın eşlik etti.

“Hatay İçin Güven ve İstikrar”

İlçe teşkilatları ile bir araya gelen Başkan Yeşildal: “İnandığımız yolda birlik ve beraberlik içinde güven ve istikrar için çalışmaya devam edeceğiz. Omzumuzdaki yük ve sorumluluğun kaf dağı kadar ağır olduğu idrakiyle gece gündüz demeksizin çalışacağız.” Dedi.

“Heyecanımız Diri”

Hedef 2023 hedeflerine ulaşmak için yol haritasını belirlediklerini ifade eden Başkan Yeşildal: “ Teşkilatlarımız görüyorum ki hazır. Heyecanımız diri. Yerel seçimlerden bu yana Hatay’ımızda yarım kalmış bir işimiz vardı. 2024’te onu tamam edeceğiz inşallah. İstikamet belli, adım adım inanarak

yürüyoruz.” İfadelerinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.