Ot yangını park halindeki kamyonu yakıyordu!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen ot yangını yüzünden itfaiye yetişmeseydi park halindeki bir kamyonetin de yanmasına neden oluyordu.

Ot yangını park halindeki kamyonu yakıyordu!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen ot yangını yüzünden itfaiye yetişmeseydi park halindeki bir kamyonetin de yanmasına neden oluyordu. Pınarbaşı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi eski Hal köprüsü başında kanal boyunda henüz bilinmeyen bir nedenle ot yangını çıktı. Aynı cadde üzerinde Gazi İlkokulu’na yaklaşık yüz metre uzaklıktaki yangında bir anda duman gökyüzünü kapladı. Çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri gelinceye kadar geniş alana yayılan ot yangını, park halindeki kamyonetin de etrafını alevler sardı.Az ileride de zeytin ağaçlarına doğru ilerleyen yangın korkulu ve heyecanlı anların yaşandığı dakikalarda yetişen itfaiye ekipleri tazyikli su sıkarak ot yangınını kısa sürede kontrol altına aldı.Alevlerin ortasında kalan kamyonete ve zeytin ağaçlarına yangın sirayet etmeden söndürülen yangında, sadece bölgedeki tüm otların yanması ve başka zarar olmaması çevredeki sakinleri rahatlattı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.