PROF. DR. KALINLI, HATAY MKÜ’DE SUNUM YAPTI

PROF. DR. KALINLI, HATAY MKÜ’DE SUNUM YAPTI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı, hafta sonunda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin davetlisi olarak Antakya’ya geldi.

Prof. Dr. Kalınlı, Hatay MKÜ’de “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine Genel Bakış” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Program, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi ile akademik ve idari personelin katılımıyla Rektörlük senato salonunda gerçekleştirildi.

Sunum öncesinde Rektör Eren, üniversitenin deprem sonrası normalleşme sürecinde uzman kişileri davet ederek önemli adımlar attığını belirtti ve teknolojinin gereksinimlerini karşılamak için Prof. Dr. Kalınlı gibi yetkin bir ismi davet ettiklerini ifade etti.

REKLAM ALANI

Prof. Dr. Kalınlı, sunumunda üniversite sıralama sistemleri, Türkiye’deki üniversitelerin durumu, yeni yükseköğretim sistemi ve stratejik yönetim, yükseköğretimde veri yönetimi ve Ar-Ge yönetimi, açık arşiv ve açık bilim, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yönelik değerlendirmeler, başarılı uygulama örnekleri gibi konuları ele aldı.

Sunumun ardından Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Prof. Dr. Kalınlı’ya hediye takdim etti. Bu etkinlik, üniversiteler arası iş birliği ve bilgi paylaşımı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.