KUZEYTEPE HALKI BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’U BAĞRINA BASTI

KUZEYTEPE HALKI BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’U BAĞRINA BASTI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy beraberinde bulunan Antakya Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Antakya’nın Kuzeytepe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’nın Kuzeytepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Antakya Belediyesi’ni Antakyalıların teveccühü ile birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde kazanacaklarını belirtti. 

EKSİK KALAN HİZMETLERİ BİZ TAMAMLAYACAĞIZ

“Soğuk bir kış gününde böylesine yüreği sıcak insanların olduğu yerde bizlere kapılarını açan tüm hemşerilerime yürek dolusu saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Memleketimiz Antakya’ya ve yüreği güzel inşalarına hizmet etmek için kutlu bir yola girdik. Memleketimizin çözüm bekleyen sorunlarını biliyoruz. Bizler halkımıza hizmet etmek için ciddi projeler hazırladık. Yapacağımız hizmetlerle ilgili projelerimizi 13 Mart’ta Expo Alanı’nda kamuoyuna ve halkımıza açıklayacağız. Ayrıca tanıtım toplantısına da tüm halkımızı davet ediyoruz. İnşallah Antakya Belediyesi’ni kazandıktan sonra eksik hizmet kalan yerlerle alakalı olarak ekiplerimizle birlikte hemen bir çalışma planı hazırlayarak işimize başlayacağız. Çünkü Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Allah’ın izni ile yapılan ciddi anketlere göre Antakya Belediyesi’ni önce Allah’ın izni ile sonra da halkımızın teveccühü ile kazanıyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgiden ve teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.