REYHANLI HALKI MEHMET HACIOĞLU DİYOR…

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin tanınan iş insanlarından Hacıoğlu uluslar arası nakliyat şirketinin kurucusu olan Mehmet Hacıoğlu Ak parti Reyhanlı belediye başkan aday adayı olacak mı?

REYHANLI HALKI MEHMET HACIOĞLU DİYOR…

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinin tanınan iş insanlarından Hacıoğlu uluslar arası nakliyat şirketinin kurucusu olan Mehmet Hacıoğlu Ak parti Reyhanlı belediye başkan aday adayı olacak mı? Reyhanlı’ya hizmet için gerekli tecrübeye sahip olduğunu , vatandaşların Mehmet Hacıoğlu’nun ismini zikretmesi ve görev duygusuyla Reyhanlı belediyesine aday olması Reyhanlı halkı tarafından isteniliyor.
1993 yılında ticaret hayatına Reyhanlı’da başlayarak Hacıoğlu uluslar arası nakliyat şirketini kuran ve 2001 yılında gümrük bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak gümrük müşavir yardımcılığı belgesini almaya hak kazanmış fakat yine de Hatay’dan ayrılmayarak uluslar arası ticaret faaliyetlerini Hatay’da devam ettiren ve Reyhanlı sanayi odasında bir dönem, meclis üyeliği görevi yapmış,2007 yılında Ak parti Reyhanlı ilçe teşkilatı başkanlığına seçilen 7 yıl boyunca bu görevi devam ettiren. Çok iyi derece arapça ,ingilizce ve az da olsa almancayı konuşabilen Reyhanlı halkı tarafından sevilen Mehmet Hacıoğlu ‘nun Reyhanlı belediye başkanlığına aday olması kamuoyu tarafından sürekli konuşuluyor. HABER: FADİME ÇAYLI

HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.