REYHANLI’YA SPOR YATIRIMLARI AKACAK

REYHANLI’YA SPOR YATIRIMLARI AKACAK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret ederek Reyhanlı’nın spor altyapısını güçlendirmek için önemli görüşmelerde bulundu.

Bu önemli ziyaretin amacı, Reyhanlı’daki gençlerin spor yapabileceği sağlıklı ve modern tesislerin inşa edilmesi ve mevcut tesislerin iyileştirilmesi için gerekli desteğin sağlanmasıydı. Milletvekili Hüseyin Yayman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e, Reyhanlı’nın spor altyapısı ve gençlerin ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi verdi. Yayman, Reyhanlı’da sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin spora teşvik edilmesi için yapılması gereken projeler üzerinde durdu. Özellikle futbol, basketbol, voleybol gibi yaygın spor dallarının yanı sıra, yüzme, atletizm gibi farklı spor branşlarında da tesislerin kurulmasının önemini vurguladı.

Ziyaret sırasında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk, Reyhanlı’nın spor altyapısının geliştirilmesine yönelik talepleri dikkatle dinledi ve bu konuda gereken desteği sağlayacaklarını belirtti. Öztürk, gençlerin spora yönlendirilmesinin ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin önemine değinerek, bu tür projelere her zaman destek vereceklerini ifade etti. Milletvekili Yayman, Başkan Öztürk’ün nazik ilgisi ve destek vaatleri için teşekkür ederek, “Reyhanlı’da gençlerimizin sağlıklı ve güzel ortamlarda spor yapmaları için çalışıyoruz. Başkanımızın nazik ilgisi ve desteği, bu hedeflerimize ulaşmamızda bize büyük güç verecektir,” dedi. Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak da, Reyhanlı’nın spor altyapısının güçlendirilmesi için yapılan bu girişimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Gençlerimiz için spor tesislerinin inşa edilmesi, onların sosyal ve fiziksel gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Spor Toto Teşkilatı’nın desteğiyle bu projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.