POLİSLERDEN KADINLARA KADES EĞİTİMİ

POLİSLERDEN KADINLARA KADES EĞİTİMİ

Hatay’da Polis ve Jandarma, ayrı ayrı yürüttükleri çalışmalarla, kadınların şiddete karşı neler yapabileceğine yönelik bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtırken, ayrıca birebir ve gruplar halinde bu konuda eğitim verildi.Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; Antakya, Erzin, Arsuz, İskenderun, Kırıkhan, Altınözü, Kumlu ve Samandağ’da, vatandaşlara ve kamu kurum kuruluşlarında çalışan personele yönelik olarak, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeleye” erkeklerin daha yoğun katılımını sağlamak amacıyla, erkek odaklı bir farkındalık eğitimi verildi. Bu çalışma yanı sıra KADES ve UYUMA uygulamalarının tanıtımı, suda boğulma olayları, mal varlığına karşı işlenen suçlar, iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında bilgilendirme sunumları düzenlenirken, 296 broşür dağıtımı da gerçekleştirildi. Bu arada eğitim veren Polis ekiplerince, 33 vatandaşın telefonuna KADES uygulaması indirildi.

Altınözü’nde KADES farkındalığı oluşturuldu

Altınözü’nde Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince vatandaşlara ve kamu kurum kuruluşlarında çalışan personellere yönelik Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeleye erkeklerin daha yoğun katılımını sağlamak amacıyla erkek odaklı farkındalık eğitimi verildi.

Kades, Uyuma, uygulamalarının tanıtımı, suda boğulma olayları, mal varlığına karşı işlenen suçlar, iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında bilgilendirme sunumu düzenlendi ve vatandaşlara bilgilendirici ve açıklayıcı broşürler dağıtıldı. Vatandaşlara KADES uygulaması hakkında bilgiler verilirken daha sonra ise telefonlarına KADES uygulaması indirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.