AKSOY: “ANTAKYA’YI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

AKSOY: “ANTAKYA’YI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Emlak Konut Prefabrik Geçici Yaşam Merkezi’nde yaşamını sürdüren vatandaşları hanelerinde ziyaret etti.

6 Şubat 2023 tarihinde Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında Emlak Konut Prefabrik Geçici Yaşam Merkezi’nde yaşamını sürdüren vatandaşları hanelerinde ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Konteyner kentlerde barınma ihtiyacını sürdüren Antakya halkını asla yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Depremin meydana getirdiği birçok sorunu el birliği ile çözeceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen her çalışmayı yapacağız ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Antakya halkını asla ve asla umutsuz bırakmayacağız. Antakya’nın ve Antakya halkının umudu biz olacağız. Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırıp, eskisinden daha iyi ve huzurlu günlere kavuşturacağız. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY’DAN ESNAFLARA ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, yerel seçim çalışmaları kapsamında Gülderen Mahallesi’nde kurulan Emlak Konut Prefabrik Çarşı Merkezi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, beraberinde bulunan belediye meclis üyeleri ve adayları ile birlikte Antakya İlçesi’ne bağlı Gülderen Mahallesi sınırları içerisinde kurulan Emlak Konut Prefabrik Çarşı Merkezi içerisinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek destek istedi. Antakya’yı içinde bulunduğu durumdan kurtaracaklarını dile getiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’nın içerisinde bulunduğu durum ortada. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla hem halkımızın, hem de esnafımızın derdine derman olacağız. Bende bir esnaf çocuğu olmam nedeniyle esnafımızın içerisinde bulunduğu durumu biliyoruz. Türkiye ve Hatay ekonomisine ciddi katkılar sunan esnafımıza her konuda yardımcı olacağız. Antakya’yı da hepimiz birlikte el ele vererek, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yeniden inşa edeceğiz. Antakya’mıza hizmet etme yolunda önce Allah’a, sonra kendimize ve milletimize güveniyoruz. Tüm esnafımızın ve halkımızın desteğini bekliyor, misafirperverliğiniz konusunda gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.