Şehit Ailesinden, Kaymakam Bülent Uygur’a Ziyaret

Şehit Ailesinden, Kaymakam Bülent Uygur’a Ziyaret

Şehit Ailesinden, Kaymakam Bülent Uygur’a Ziyaret

1993 yılında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı hain teröristlere yönelik yürütülen operasyon sonrası çıkan çatışmada şehit olan J. Er Hasan AKPINAR’ın Annesi Vasfiye AKPINAR, Babası Emin AKPINAR ve Kardeşi Mustafa AKPINAR, Kaymakam Bülent UYGUR ‘u ziyaret etti.
Şehit ailesiyle sohbet eden Kaymakam Bülent UYGUR, şehitlik mertebesinin Peygamberlik mertebesinden sonra gelen en yüksek mertebe olduğunu ifade etti.Kaymakam Bülent UYGUR ” Devletimizin bekası ve milletin huzuru için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize herkesin minnet borcu vardır. Tarih boyunca zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin, sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde, canlarını hiç çekinmeden feda eden Kahraman Şehitlerimiz ile Kahraman Gazilerimiz yer almaktadır. Vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak kendilerini feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde bugün burada huzur içinde oturmaktayız. Aziz vatanın toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımıza ve gençlerimize bu vatanın ne tür zorluklarla kazanıldığını anlatmalıyız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.