HATAY’IN GURURU EZGİM YİNE ŞAMPİYON

HATAY’IN GURURU EZGİM YİNE ŞAMPİYON

Hatay’ın tanınmış ve başarılı siyasetçilerinden geçmiş dönem Hatay milletvekili Levent Mıstıkoğlu ve İklim Gazetecisi Yasemin Mıstıkoğlu’nun kızı Ezgim Mıstıkoğlu bir şampiyonluğa daha imza attı.

Ocean Globe Race katılan Dünya’nın en genç Türk unvanını alan Ezgim Mıstıkoğlu ve arkadaşı Deniz Derin Bınaroğlu İngiltere’den Cape Town yolculuğunu yapmış ve Atlantik Okyanusu’nu aşarak birinci olmuştu. Yarışın ikinci ayağında ise Cape Town’dan çıkıp Zelanda’ya doğru yaptıkları zorlu yolculuğu yine birinci bitirerek gururumuz oldu. Ocean Globe Race 2. Ayağında bu sefer Hint Okyanusu’nu aşan ve Auckland’a ulaşan Türk gençleri kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin ve Hatay’ın gururu olan zorlu yolculuklardan birinci çıkan Ezgim Mıstıkoğlu ve ekibini kutluyoruz. Genç yelkencilerin yarışlarının diğer ayaklarını YB uygulamasından takip edebilirsiniz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.