SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYAN GÖNÜLLÜLER

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYAN GÖNÜLLÜLER

SOKAK HAYVANLARINA GÖNÜLLÜ OLARAK SAHİP ÇIKAN GÖRÜNTÜLER İÇİMİZİ ISITIYOR

Deprem felaketinin yaşandığı Hatay’da, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmayan gönüllüler, görenlerin içini ısıttı.
Vali Ürgen Alanı’nda bulunan onlarca kedi ve köpeği düzenli olarak besleyen ve onlarla zaman geçiren Hatay Hayvanları Koruma Derneği üyesi Aylin Selçuk, deprem felaketinin yaşandığı Antakya’da afetten etkilenen sessiz dostlarımızın bakımına yönelik faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Selçuk; “Deprem bölgesindeki ve il dışındaki hayvanseverlerle bağımızı hiç koparmadık. Hep irtibatta kaldık. Afetin ilk aylarından itibaren sevimli dostlarımızın beslenmeleri konusunda çalışmalar yaptık. Sokak hayvanları geldiğimizi hissediyor ve heyecanla toplanıyorlar. Bu güzel canlılar için mama dağıtımımız devam edecek. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Hatay Hayvanları Koruma Derneği olarak hayvanseverler tarafından bizlere gönderilen mamaları ben ve arkadaşlarım farklı bölgelerdeki hayvanlara ulaştırıp onların hayatta kalmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Afet hepimizi derinden etkiledi, çok canımız yandı. Ama onlar da afetten çok etkilendiler. Özellikle içinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde herkesin bu sessiz dostlarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.