SOSYAL POLİTİKALAR HEYETİNDEN ALTINÖZÜ BELEDİYESİ’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

SOSYAL POLİTİKALAR HEYETİNDEN ALTINÖZÜ BELEDİYESİ’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl Toplantısı için Hatay’a gelen Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz ve beraberindeki heyet Altınözü ilçesini ziyaret etti. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü tarafından ağırlanan heyet ilk olarak ilçe belediye hizmet binasına geldi. Başkan Sarı, buradaki ziyarette misafirlerine Altınözü Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Işıkhan, vatandaşların ve yerel aktörlerin sorunlarını yerinde dinleyerek geleceğe yönelik sosyal politika stratejilerinin geliştirilmesi amacıyla Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl Toplantısı yapılması kararı alındığını hatırlatarak kurul toplantısının Hatay ayağını gerçekleştirmek üzere kente geldiklerini ifade etti. Heyet daha sonra Altınözü Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek, Altınözü Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan tesisleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER

Altınözü’ne kazandırdıkları hizmet için kendilerine teşekkür eden heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyemiz Sayın Dr. Murat Yılmaz ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırladık. Altınözü Millet Bahçesinde yaptığımız projelerimizi tanıttık. Altınözü’müzde bugüne kadar yaptığımız hizmetler için teşekkürlerini ileten heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl Toplantısı için Hatay’a gelen heyet daha sonra Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve Altınözü Aile Destek Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ifade eden Başkan Sarı, “Misafir ettiğimiz heyete, Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde kadınlarımızın el emeği göz nuru ile ürettiği ürünler hakkında bilgi verdik” dedi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.